Om Iversenbus​.dk

Den korte version er, at det er Niclas og Kim Iversen der driver firmaet Iversenbus.dk.

Og ja. Der er flere med efternavnet IVERSEN, og der er mange busselskaber, der har familienavnet med i bagagen.

1957

Det hele starter i 1957 med Kims far, Niels Iversen.

Han drev Ribe Rutebiler og Ribe Turistfart. Det er her interessen for busser starter for Kim. Det er her Kim arbejder sig op, til det han er og gør i dag.

1990

Kim Iversen bliver selvstændig vognmand i 1990 med adresse i Bække ved Vejen. Her er det første firmanavn Bække Buslinier. Derefter hedder det Iversen Busser og Bække Taxa og Turist. Og i dag Iversenbus.dk.

Det er blevet til rigtig mange kilometer på landevejene i Danmark og i hele Europa. Der er kørt turistkørsel, rutekørsel, skolebus, svømmekørsel, specialbefordring, handicapkørsel, firmakørsel og taxakørsel. Der har været perioder med bybus og rutekørsel i Vejen-området, og rigtig meget rutekørsel i Vejle, Kolding og Christiansfeld. Der har også været kørsel for rejsebureauet Team-Benns til ski destinationer overalt i Europa.

Der har været mange spændende år. Ind imellem også for spændende, når store kontrakter blev mindre eller forsvandt. Vi har altid fundet nye veje.

Iversenbus.dk kører i dag følgende:

  • Handicapkørsel
  • Turistkørsel
  • Taxakørsel

Der er i alt 14 moderne køretøjer, som alle er indrettet med god plads, og den komfort der gør turen til en god tur ud og hjem.​

Henvend dig og bestil kørsel

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med svar på din ønskede kørsel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​✓

Bustur i Danmark og hele Europa

​✓

Professionel buskørsel siden 1957

​✓

14 moderne køretøjer med god plads

Få en uforglemmelig oplevelse - Bestil bustur

Vi lever og ånder for at give vores kunder en oplevelse, som de aldrig vil glemme. Både de store ture såsom juleturene til Hamburg og Berlin og diverse andre turistkørsler, men også de små ture hvor skoleklasserne skal fragtes rundt, handicapkørsel fra punkt A til punkt B, og meget mere.

Vores busser er komfortable og chaufførernes fornemste opgave er, at gøre turen vellykket for dig og dine kære.

Så kontakt os i dag og bestil tur. Bestil taxa på 42 11 05 06 eller ring til vores hovednummer på 75 38 93 00. Vi ser frem til at høre fra dig.​

​Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baser​et på 8 anmeldelser fra Facebook.

Bjarne Østerlund

"Fantastisk tur til Toscana med Kim som superdygtig og rar chauffør, som klarede alle de små veje med bravour."

Annette Dippel Larsen

"Meget komfortabel bus og super kompetent chauffør. Kim var absolut medvirkende til, at gøre turen til Toscana vellykket."