• Om os

Andre Rieu 2020

Begge hænder på rattet
Iversenbus.dk ejes af Kim Iversen og drives sammen med hans søn, Niclas Iversen. De har begge hænder på rattet og deler opgaverne godt imellem sig, for at sikre at kunder og passagerer får en god oplevelse.Niclas Iversen

foto pa vejBiografi
Det er Niclas, du møder i telefonen, når du ringer til Iversenbus.dk. Niclas er søn af Kim, og har været med i bussen fra barns ben. Niclas klarer utroligt mange praktiske opgaver og kan tilrettelægge det der skal til, så du får en god oplevelse og en god tur ud og hjem. Niclas har kørekort til både små busser og til dobbeltdækkeren og træder til, når der er behov for det.

Stilling Direkte tlf. E-mail
Daglig drift +45 4211 0511 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Kim Iversen

foto pa vejBiografi
Det er Kim, du møder, når der skal gives tilbud på en god tur. Kim er uddannet mekaniker, og ved hvad der skal til, når vognparken skal vedligeholdes. Han har kørekort til alle vores biler og busser og kender næsten alle veje i Danmark og i Europa. Han kender den hurtigste lige vej til dit mål, og han kender en hyggelig omvej. Det er op til dig, hvilken vej der skal køres.

Stilling Direkte tlf. E-mail
Daglig drift +45 4211 0500 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Samarbejdspartnere: